BresolinBIO
Vinařství BresolinBIO je v regionu ASOLO, mladí bratři Bresolinovi navazují na rodinnou tradici ve výrobě vína a olivového oleje. Produkují jak prosecco DOCG tak nefiltrované ColFondo a červené vína Merlot a Cabernet Franc. Jejich vinice přímo sousedí s divokými lesy kopců Asolo s divokou zvěří a vegetací, což je jeden z mnoha důvodů pro práci dle Organic/Bio postupů.
Pěstování vinné révy je v souladu s přírodou, s výhradně ručním sběrem. Jejich vína jsou certifikovány BIO. Vinařství se nachází na svazích mezi obcemi Asolo a Maser.
Díky charakteristické expozici a půdě mají vína z tohoto regionu nezaměnitelný charakter a vynikají svou mineralitou.
Jejich prosecca jsou kategorie DOCG Asolo.
Pěstované odrůdy: Glera, Cabernet Franc, Merlot
Roční Produkce: 30000 Lahví
Provincie: Asolo Hills